HP PC-er - Opprette et trådløst hjemmenettverk (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 7.
Windows 7 støtter tilkobling av flere stasjonære datamaskiner i et hjemmenettverk. Hvis du vil dele filer og skrivere innen hjemmet ditt, kan det være fint å opprette et nettverk. Dette dokumentet gir instruksjoner for hvordan du oppretter ditt eget trådløse hjemmenettverk og deler filer og mapper.

Konfigurere et lokalnettverk og fildeling i Windows 7

Hvis du vil dele filer og skrivere mellom datamaskiner innen hjemmet ditt, kan det være fint å opprette et nettverk. Følg disse trinnene for å konfigurere hjemmenettverk med trådløs maskinvare.
merknad:
Hvis du vil utføre trinnene i dette dokumentet må du være logget på Windows 7 ved bruk av hovedadministrasjonskontoen. Dette er den første kontoen som ble opprettet da PC-en ble tatt i bruk.

Trinn 1: Før du begynner å konfigurere et trådløst hjemmenettverk i Windows 7

Kontroller at du har følgende maskinvare. Klikk på overskriften eller plusstegnet (+) for å utvide informasjonen.
Følg disse trinnene før du fortsetter med andre trinn i dette dokumentet:
  • Koble fra Internett. Hvis du har DSL- eller kabelmodem, kobler du det fra.
  • Deaktiver brannmurprogramvare. Brannmurprogramvare kan forstyrre nettverksoppsett og kan aktiveres igjen etter at nettverksoppsett er fullført.

Trinn 2: Konfigurer og koble til nettverksmaskinvaren for et trådløst hjemmenettverk

Installer og slå på den trådløse nettverksruteren eller annen nettverksenhet.

Trinn 3: Kjøre Veiviser for konfigurering av nettverk i Windows 7

Bruke Veiviser for konfigurering av nettverk i Windows 7 for å legge til datamaskiner og enheter i det trådløse nettverket.

Trinn 4: Koble til et trådløst hjemmenettverk i Windows 7

Avhengig av datamaskintypen du bruker, kan du følge denne fremgangsmåten for å koble til det trådløse nettverket.

Trinn 5: Slå på nettverksoppdaging og fil- og skriverdeling for hver maskin i Windows 7

Slå på nettverksoppdaging og fil- og skriverdeling for hver maskin du vil koble til nettverket.

Trinn 6: Del stasjoner, mapper og filer i et trådløst nettverk (Windows 7)

Angi delingsvalg for filer og mapper fra datamaskinen du vil dele fra.

Trinn 7: Testing av et trådløst nettverk i Windows 7

Test nettverket ved å gå gjennom delte mapper på hver maskin fra Nettverksvinduet i Windows 7.

Trinn 8: Aktivering av Internett-tilgang og brannmur for et trådløst nettverk

Når du har kontrollert at nettverket kan overføre filer, kobler du til og aktiverer Internett-tilkoblinger for datamaskiner med Internett-tilgang.
  forsiktig:
Kontroller at alle datamaskiner med Internett-tilgang er beskyttet mot sikkerhetstrusler. Hver datamaskin trenger Internett-beskyttelse i form av en brannmur, og Windows må oppdateres med kritiske oppdateringer fra Microsoft Windows Update. Hvis skadelige aktiviteter infiserer en datamaskin, kan dette raskt spre seg i nettverket.