• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-datamaskiner - Feilsøke problemer med HP systemgjenoppretting (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder for HP-datamaskiner med Windows 7.
Full systemgjenoppretting tar tid (to timer eller mer, avhengig av hvilken metode du bruker) og overfører store datamengder. Det kan oppstå problemer når så mye data flyttes. Bruk dette dokumentet for å løse problemer i Windows 7.
  forsiktig:
Systemgjenoppretting sletter alle filer, programmer og lagret arbeid på harddisken. Sikkerhetskopier alltid viktige filer før gjenoppretting.
  forsiktig:
Hvis ekstra harddisk er koblet til, f.eks. en HP Media Drive, kobler du fra data- og strømkablene til denne ekstra stasjonen før gjenoppretting. Dette hindrer datatap på den eksterne stasjonen.
Grunnleggende feilsøkingsprosedyrer for HP systemgjenoppretting i Windows 7
Feilene som tas opp i følgende avsnitt er generelle feil som kan oppstå ved en systemgjenoppretting.
Feilsøke HP systemgjenoppretting som er startet fra harddisken i Windows 7
HP-PCer er utstyrt med gjenopprettingspartisjoner og kan vanligvis gjenopprettes til fabrikkinnstillingene uten å bruke eksterne gjenopprettingsmedier (som plater og USB-stasjoner). Bruk følgende avsnitt til å feilsøke en gjenoppretting fra BIOS eller fra verktøyet Gjenopprettingsbehandling.
Feilsøke en HP systemgjenoppretting som er startet fra CD eller DVD i Windows 7
Gjenopprettingsplater er et alternativ for å fullføre en vellykket gjenoppretting hvis BIOS-metoden ikke kan brukes. Bruk følgende avsnitt til å feilsøke en systemgjenoppretting som er startet fra et CD- eller DVD-sett.
Feilsøke en HP systemgjenoppretting som startes fra en USB-stasjon i Windows 7
Bruk følgende avsnitt til å feilsøke en systemgjenoppretting som startes fra en USB-stasjon.
HP systemgjenopprettingsfeil etter sikkerhetskopiering av filer i Windows 7: Feil 1002
Denne feilen kan oppstå under systemgjenoppretting når du sikkerhetskopierer filer til ekstern harddisk. Recovery Manager slutter å reagere og viser feilkoden:
Feil 1002
Følg disse trinnene for å løse problemet:
  1. Slå av maskinen etter at feilmeldingen vises.
  2. Koble fra den eksterne harddisken.
    Sikkerhetskopien kan fortsatt brukes.
  3. Start maskinen på nytt for å fortsette systemgjenopprettingen.
  4. Slå på datamaskinen, og trykk umiddelbart på F11-tasten gjentatte ganger, omtrent en gang i sekundet, til Gjenopprettingsbehandler åpner.
  5. Under "Jeg trenger hjelp med en gang" klikker du på Systemgjenoppretting.
    Figur : Gjenopprettingsbehandling
    Gjenopprettingsbehandling
  6. Velg Gjenopprett uten sikkerhetskopiering, og klikk deretter Neste.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å utføre en systemgjenoppretting.
    Etter systemgjenoppretting er ferdig, gjenoppretter du filer fra den eksterne harddisken.