HP Utskriftsprodukter - Meldingen Unsupported Operating System vises på en Mac som kjører OS X 10.7 Lion:

Problem
Hvis du prøver å installere HP-programvaren på Lion med programvare-CD-en som fulgte med produktet, eller ved å bruke en tidligere nedlastet driver, kan meldingen Unsupported Operating System: This installer is not compatible... (Ikke støttet operativsystem: Dette installasjonsverktøyet er ikke kompatibelt) vises.
Figur : Meldingen Unsupported Operating System (Ikke støttet operativsystem)
Bilde: Meldingen Unsupported Operating System (Ikke støttet operativsystem)
Hvis du får denne meldingen under installasjonen, behøver du ikke bekymre deg. Dette er forventet adferd. Meldingen varsler deg bare om at du må hente HP-programvaren for OS X 10.7 Lion på en annen måte.
Du løser denne meldingen ved å følge instruksjonene i dette dokumentet for å installere HP-driveren fra Apple Software Update.
Løsning
Velg tilkoblingstypen for å se hvordan du installerer HP-programvaren for Lion OS X 10.7 fra Apple Software Update.