HP-skrivere - Skrive ut med Apple AirPrint (iOS)

Dette dokumentet gjelder for HP AirPrint-kompatible skrivere.
AirPrint er en løsning for mobilutskrift som følger med mobiloperativsystemet Apple iOS v4.2 og nyere.
Skriv ut fra en iPad, iPhone eller iPod touch via et trådløst nettverk til HP-skriveren. De fleste HP-skrivere lansert fra og med 2010 støtter AirPrint.

Trinn 1: Kontroller utskriftskravene

Kontroller at skriveren og Apple iOS-enheten oppfyller følgende krav til å skrive ut med AirPrint.
  • iOS 4.2 eller nyere kjører på Apple iOS-enheten
  • En HP-skriver som støtter AirPrint
    Trådløse HP-skrivere lansert fra og med 2010 støtter AirPrint. For detaljert informasjon om hvilke HP-skrivere som støtter AirPrint, gå til Mobile utskriftsløsninger som er kompatible med HP-skrivere.
  • En tilkobling til skriveren
    Skriveren og Apple iOS-enheten må være på samme lokale nettverk eller skriveren din må støtte Wi-Fi Direct eller HPs trådløse direkteutskrift.
Prøv å skrive ut. Hvis meldingen Ingen AirPrint-skrivere funnet vises, går du videre til neste trinn for å koble til skriveren.

Trinn 2: Sette opp den trådløse tilkoblingen

Før du kan skrive ut må både Apple iOS-enheten og skriveren være koblet til, via et trådløst nettverk eller via Wi-Fi Direct/HP wireless direct. Hvis skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, må du bruke Wi-Fi Direct/HP wireless direct.

Trinn 3: Skriv ut fra Apple iOS-enheten

Skriv ut fra alle apper på din Apple iOS-enhet som støtter Apple AirPrint.

Video av utskrift fra iPad med Apples AirPrint

Videoen nedenfor viser hvordan du skriver ut fra en Apple iPad med AirPrint.
.
  1. Kontroller at skriveren er slått på og er i klartilstand. Hvis skriveren er i hvilemodus (strømlampen er svak), slå på skriveren, eller trykk på strømknappen for å reaktivere den.
  2. Åpne dokumentet, bildet, e-posten eller nettsiden du vil skrive ut, deretter trykk på Handlingsikonet eller for å vise menyalternativene.
  3. Trykk på Skriv ut eller Utskriftsikonet , avhengig av typen fil du vil skrive ut.
  4. I menyen for Skriveralternativer, trykk på Velg skriver, og velg deretter din skriver fra listen.
    Hvis meldingen Ingen AirPrint-skrivere funnet vises, går du til Hva om meldingen "Ingen AirPrint-skrivere funnet" vises på Apple iOS-enheten? FAQ for mer informasjon.
  5. Trykk på Alternativer for å endre andre innstillinger etter behov. Noen alternativer, for eksempel papirstørrelse, er kanskje ikke justerbare og må endres fra skriveren.
    Menyen Alternativer vises kanskje ikke hvis skriveren er kun for svart blekk.
    Figur : Skjermbildet for skriveralternativer
    Skjermbildet for skriveralternativer
  6. Velg antall eksemplarer du vil skrive ut, trykk deretter Skriv ut.
    merknad:
    Hvis du bruker en Wi-Fi Direct/HP wireless direct-tilkobling, kan du gå tilbake til Wi-Fi-innstillinger, og koble Apple iOS-enheten til nettverket.

Vanlige spørsmål

Se gjennom listen over vanlige spørsmål om utskrift med Apple AirPrint.