HP-skrivere - Skrive ut med HP ePrint-appen (Android, Amazon Fire)

Dette dokumentet gjelder for trådløse HP-skrivere og Android- og Amazon Fire smarttelefoner og nettbrett.
Skriv ut fra din Android- eller Amazon Fire-enhete med HP ePrint-app.
merknad:
HP ePrint-appen er trukket tilbake for Android-, Amazon Fire- og Apple iOS-enheter. For mer informasjon, se Hvordan påvirkes enheten min av at HP ePrint-appen er trukket tilbake? i Ofte stilte spørsmål (FAQs)-delen.
HP ePrint-appen er en mobilapp som lar deg skrive ut til en støttet HP-skriver på det samme trådløse nettverket som den mobile enheten er koblet til og til nettskytilkoblede skrivere. HP ePrint er en skybasert tjeneste som lar deg sende dokumentet eller bildet du vil skrive ut, via e-post direkte til en nettaktivert HP-skriver fra hvor som helst der du har en aktiv Internett-tilkobling. Gå til Konfigurere og bruke HP ePrint for mer informasjon.
Eksempel på HP ePrint-ikon

Skriv ut med HP ePrint-appen

Skriv ut dokumenter, bilder, e-post og nettsider fra din mobile enhet eller skytjenester som Google Drive og Dropbox.
merknad:
For å skrive ut en fil som ikke er .jpg, .png eller .pdf, må du aktivere HP ePrint-appen på Android-enheten. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere appen, eller gå til Hvordan aktiverer jeg HP ePrint-appen etter installasjon i delen Ofte stilte spørsmål.

Vanlige spørsmål

Les gjennom følgende liste over vanlige spørsmål om å konfigurere og bruke HP ePrint-appen.