HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Bruke kopieringsfunksjonene

Kopi
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
Flere kopier
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Bruk pilene til å endre antall kopier, eller berør eksisterende antall og skriv inn antallet kopier.
  4. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
Kopiere en original med flere sider
  1. Legg originalene med forsiden opp i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Juster papirskinnene til de er tett inntil papiret.
    Figur : Dokumentmaterskinner
  3. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  4. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
Kopiere identifikasjonskort
Bruk funksjonen ID-kopi til å kopiere begge sidene av identifikasjonskort, eller andre små dokumenter, på samme side av ett ark. Du blir først bedt om å kopiere den første siden og deretter om å plassere den andre siden på et annet område på skannerglasset og kopiere på nytt. Produktet skriver ut begge bildene samtidig.
  1. Legg dokumentet på skannerglasset.
    Figur : Skannerglass
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Velg ID-kopi-knappen.
  4. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
  5. Du blir bedt om å plassere neste side på en annen del av skannerglasset.
    Figur : Plassering av den andre siden
  6. Velg OK-knappen hvis du har flere sider som skal kopieres, eller velg Ferdig-knappen hvis dette er den siste siden.
  7. Alle sidene kopieres til én side av et papirark.
Avbryte en kopieringsjobb
  1. Velg Avbryt -knappen på produktets kontrollpanel.
      merknad:
    Hvis du velger Avbryt -knappen når flere prosesser kjører, fjernes gjeldende prosess og alle ventende prosesser.
  2. Fjern de resterende dokumentene fra dokumentmateren.
Forminske eller forstørre en kopi
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Velg Innstillinger ...-knappen, og velg deretter Forminsk/Forstørr-knappen. Bruk piltastene til å bla gjennom alternativene, og berør deretter et alternativ for å velge det.
  4. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
Sortere en kopieringsjobb
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Velg Innstillinger ...-knappen, og bla deretter til og velg Sortering-knappen. Bruk piltastene til å bla gjennom alternativene, og berør deretter et alternativ for å velge det.
  4. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.
Lage fargekopier eller svart-hvite kopier
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  3. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.