• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Bruke alternativet HP EasyColor

Bruke alternativet HP EasyColor

Hvis du bruker HP PCL 6-skriverdriveren for Windows, forbedrer HP EasyColor-teknologien automatisk dokumenter med ulike typer innhold som skrives ut fra Microsoft Office-programmer. Denne teknologien skanner dokumenter og justerer automatisk fotografier i JPEG- eller PNG-format. HP EasyColor-teknologien forbedrer hele bildet på én gang i stedet for å dele det opp i flere deler, noe som gir bedre fargejevnhet, skarpere detaljer og raskere utskrifter.
Hvis du bruker HP PostScript- skriverdriveren for Mac, skanner HP EasyColor-teknologien alle dokumenter, og alle fotografier justeres automatisk slik at de får det samme, gode resultatet.
I eksemplet nedenfor ble bildene til venstre lagd uten bruk av alternativet HP EasyColor. Bildene til høyre viser forbedringene etter bruk av alternativet HP EasyColor.
Figur : HP EasyColor-eksempler
Alternativet HP EasyColor er aktivert som standard både i HP PCL 6-skriverdriveren og i HP PostScript-skriverdriveren for Mac, så det er ikke nødvendig å justere farger manuelt. Hvis du vil deaktivere alternativet, slik at du kan justere fargeinnstillingene manuelt, åpner du kategorien Farge i Windows-driveren eller kategorien Alternativer for farge/utskriftskvalitet i Mac-driveren og klikker i avmerkingsboksen HP EasyColor for å fjerne avmerkingen.
Figur : Kategorien Farge