HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Utskrift fra USB-enhet

Utskrift fra USB-enhet
Dette produktet har en funksjon for utskrift fra USB-enheter, slik at du raskt kan skrive ut filer uten å sende dem fra en datamaskin. Produktet støtter standard USB-lagringsenheter i USB-porten foran på produktet. Du kan skrive ut følgende filtyper:
  • PDF
  • JPEG
  1. Sett USB-stasjonen i USB-porten foran på produktet.
    Figur : Port for utskrift fra USB-enhet
  2. Minnepinne-menyen åpnes. Velg ett av alternativene nedenfor.
    • Skriv ut dok.
    • Vis og skriv ut bilder
    • Skanne til USB-stasjon
  3. Du skriver ut et dokument ved å berøre elementet Skriv ut dok. og deretter velge navnet på mappen på USB-stasjonen der dokumentet er lagret. Når oversikten åpnes, kan du berøre den for å justere innstillingene. Velg Utskrift-knappen for å skrive ut dokumentet.
  4. Du skriver ut bilder ved å berøre elementet Vis og skriv ut bilder og deretter velge forhåndsvisningsbildet for hvert bilde du vil skrive ut. Velg Ferdig-knappen. Når oversikten åpnes, kan du berøre den for å justere innstillingene. Velg Utskrift-knappen for å skrive ut bildene.
  5. Hvis du vil skanne et dokument og lagre det som en JPEG- eller PDF-fil på USB-stasjonen, legger du dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren. Velg elementet Skanne til USB-stasjon. Velg Innstillinger ...-knappen for å justere skanneinnstillingene.