HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Avbryte en utskriftsjobb

Avbryte en utskriftsjobb

1. Hvis utskriftsjobben er i ferd med å bli skrevet ut, avbryter du den ved å trykke på Avbryt på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Når du trykker på Avbryt , sletter du jobben som produktet er i ferd med å skrive ut. Hvis du trykker på Avbryt når det er flere prosesser som kjører, fjernes prosessen som for øyeblikket vises på produktets kontrollpanel.
  2. Du kan også avbryte en utskriftsjobb fra et program eller en utskriftskø.
    • Programvare: Vanligvis vises en dialogboks i en kort stund på skjermen, der du kan avbryte utskriftsjobben.
    • Utskriftskø i Windows: Hvis en utskriftsjobb venter i en utskriftskø (maskinminne) eller køordner, kan du slette jobben der.
      • Windows XP, Server 2003 eller Server 2008: Klikk på Start, Innstillinger og Skrivere og telefakser. Dobbeltklikk på produktikonet for å åpne vinduet, høyreklikk på utskriftsjobben som du vil avbryte, og klikk deretter på Avbryt.
      • Windows Vista: Klikk på Start, Kontrollpanel og deretter Skriver under Maskinvare og lyd. Dobbeltklikk på produktikonet for å åpne vinduet, høyreklikk på utskriftsjobben som du vil avbryte, og klikk deretter på Avbryt.
      • Windows 7: Klikk på Start og deretter på Enheter og skrivere. Dobbeltklikk på produktikonet for å åpne vinduet, høyreklikk på utskriftsjobben som du vil avbryte, og klikk deretter på Avbryt.