• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Endre skriverdriveren slik at den samsvarer med papirtypen og -⁠størrelsen i Windows

Endre skriverdriveren slik at den samsvarer med papirtypen og -⁠størrelsen i Windows
  1. Klikk på Skriv utFil-menyen i programvaren.
  2. Velg produktet, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger.
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg en størrelse fra nedtrekkslisten Papirstørrelse.
  5. Velg en papirtype fra nedtrekkslisten Papirtype.
  6. Klikk på OK-knappen.