HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Installere programvare for Mac-datamaskiner i et kablet nettverk

Konfigurere IP-adressen
  1. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket.
    Figur : Nettverkstilkobling
  2. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden registrerer nettverket produktet og tildeler en IP-adresse eller et vertsnavn for produktet.
Installere programvaren
  1. Installer programvaren fra CDen. Klikk på produktikonet, og følg instruksjonene på skjermen.
  2. Skriv ut en side fra et hvilket som helst program for å kontrollere at programvaren er riktig installert.