Skriverseriene HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) og Deskjet Ink Advantage 2010 (K010a) - Skrive ut en testside

Innledning

Dette dokumentet inneholder instruksjoner om hvordan du skriver ut en selvtestside. Du kan bruke denne siden til å vise gjeldende produktstatusinformasjon, status for blekkpatroner og ytterligere produktinformasjon.

Skrive ut testside

Følg denne fremgangsmåten når du skal skrive ut en testside.
  1. Legg i vanlig, hvitt papir i Letter- eller A4-størrelse i innskuffen.
  2. Trykk på av/på-knappen () for å slå på produktet.
  3. Åpne HP-programvaren.
    merknad:
    Du kan også åpne programvaren for HP-produktet fra skrivebordet på datamaskinen: Dobbeltklikk på ikonet for HP-produktet ().
    Programvaren for produktet åpnes.
  4. Dobbeltklikk på Skriverhandlinger.
  5. Dobbeltklikk på Vedlikeholdshandlinger.
  6. Klikk på kategorien Enhetstjenester, og klikk deretter på Skriv ut diagnostikkinformasjon (). Selvtestrapporten skrives ut.