HP Deskjet 1050, 1050A, 2050, 2050A og Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One-skriverserien - Skifte ut blekkpatroner

Innledning

Dette dokumentet inneholder fremgangsmåten for å skifte ut blekkpatroner.
merknad:
Gå til HP SureSupply for å kontrollere hvilke blekkpatroner som er kompatible med ditt produkt. Hvis du vil finne blekkpatronen med et annet språk enn engelsk, klikker du på språkkoblingen nær globusikonet () øverst til høyre i nettleseren.

Skifte blekkpatroner

Videoen nedenfor viser hvordan du skifter en blekkpatron.
merknad:
Videoen viser HP Deskjet 2050. Produktet ser kanskje ikke likt ut som ditt på utsiden, men fremgangsmåten er den samme.
.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller vil se den i en annen størrelse, kan du klikke her for å spille av videoen på YouTube.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å skifte og justere blekkpatronene.

Trinn 1: Bytt blekkpatronen

1. Trykk på av-/på-knappen () for å slå på skriveren, dersom den ikke allerede er på. Vent til skriveren er uvirksom og stille før du fortsetter.
  2. Legg i vanlig hvitt papir, hvis dette ikke allerede er gjort.
  3. Åpne blekkpatrondekselet. Vognen flyttes til midten av skriveren. Vent til vognen er uvirksom og stille før du fortsetter.
    Figur : Åpne blekkpatrondekselet
    Grafikk: Åpne blekkpatrondekselet
  4. Trykk ned blekkpatronen for å løsne den, og ta den ut av sporet.
    Figur : Ta ut blekkpatronen
    Grafikk: Ta ut blekkpatronen
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Berøring av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Ikke berør kontaktene eller blekkdysene.
    Grafikk: Ikke berør kontaktene eller blekkdysene.
  5. Ta den nye blekkpatronen ut av emballasjen, og dra deretter i den rosa fliken for å fjerne plastteipen.
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Sett heller ikke tilbake teipen på blekkpatronene. Det kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern plastteipen
    Illustrasjon av hvordan du tar av teipen på en ny blekkpatron
  6. Hold blekkpatronen etter sidene med dysene vendt mot produktet, og sett den inn i sporet. Sørg for at ikonet på blekkpatronen tilsvarer ikonet på sporet.
    • Blekkpatronen med tre farger () settes i sporet til venstre.
    • Den svarte blekkpatronen () settes i sporet til høyre.
    Figur : Sett blekkpatronen i sporet
    Grafikk: Sett blekkpatronen i sporet
  7. Trykk blekkpatronen inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : Klikk blekkpatronen på plass
    Grafikk: Klikk blekkpatronen på plass
  8. Gjenta denne fremgangsmåten for å skifte den andre blekkpatronen ved behov.
  9. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Grafikk: Lukk blekkpatrondekselet
  10. Vent ca. 30 sekunder på at justeringssiden skrives ut automatisk.
    Figur : Justeringssiden skrives ut automatisk etter 30 sekunder.
    Grafikk: Justeringssiden skrives ut automatisk etter 30 sekunder.

Trinn 2: Juster blekkpatronene

1. Løft opp skannerlokket.
  2. Legg justeringssiden med utskriftssiden ned i fremre høyre hjørne på glassplaten. Du kan bruke den graverte linjalen ved siden av glassplaten til hjelp når du legger på justeringssiden.
    Figur : Legg justeringssiden på glassplaten.
    Grafikk: Legg justeringssiden på glassplaten.
  3. Lukk skannerlokket.
  4. Trykk på knappen Start kopiering i svart () for å begynne å skanne. Blekkpatronene justeres nå automatisk.
  5. Vent til av/på-lyset () slutter å blinke. Dette betyr at blekkpatronen er ferdig justert.