• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Deskjet 1050, 1050A, 2050, 2050A og Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One-skriverserien - Skifte ut en selvtestrapport

Innledning
Selvtestrapporter kartlegger spesifikke problemer og gir nyttig informasjon om en rekke aspekter av produktet.
Skrive ut en selvtestrapport
Videoen nedenfor viser hvordan du skriver ut en selvtestrapport.
  merknad:
Videoen viser HP Deskjet 2050. Produktet ser kanskje ikke likt ut som ditt på utsiden, men fremgangsmåten er den samme.
.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller vil vise den i en annen størrelse, kan du klikke her for å spille av videoen på YouTube.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å skrive ut en selvtestrapport via kontrollpanelet. Sørg for at det er lagt vanlig hvitt papir i produktet før du begynner prosedyren.
  1. Trykk på og hold inne Start kopiering i svart () og Start kopiering i farger () til produktet begynner å lage lyd.
  2. Slipp begge knappene. Selvtestrapporten skrives ut.
    Figur : Eksempel på selvtestrapport
    Grafikk: selvtestrapport