Bytte blekkpatroner på HP Photosmart C3100 All-in-One-skriverserien

Innledning

Dette dokumentet beskriver hvordan du bytter ut blekkpatroner på produktet.

Bytte blekkpatronene

Kjøpe nye patroner og andre rekvisita fra HP Store eller lokale forhandlere.
Videoen nedenfor viser hvordan du bytter en blekkpatron.
merknad:
Denne videoen viser HP Photosmart C3180. Produktet ser kanskje ikke likt ut som ditt på utsiden, men fremgangsmåten er den samme.
.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller vil vise den i en annen størrelse, kan du klikke her for å spille av videoen på YouTube.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å bytte blekkpatronene.

Trinn 1: Ta ut den gamle blekkpatronen

1. Trykk på av/på-knappen () for å slå på produktet.
      forsiktig:
    Produktet løser ikke ut blekkpatronene hvis det er slått av. Dette produktet kan ta skade hvis blekkpatronene ikke er trygt forankret på høyre side når de tas ut.
  2. Åpne blekkpatrondekselet. Vognen flytter seg helt til høyre side av produktet.
    Figur : Åpne blekkpatrondekselet
    Åpne blekkpatrondekselet
  3. Vent til blekkpatronvognen er uvirksom og stille før du trykker forsiktig ned på blekkpatronen for å frigjøre den.
    • Hvis du skal bytte blekkpatronen med tre farger, tar du den ut fra sporet til venstre.
    • Hvis du skal bytte den svarte blekkpatronen eller fotoblekkpatronen, tar du den ut fra sporet til høyre.
      Figur : Blekkpatronenes posisjoner
      Blekkpatronenes posisjoner
    1. Blekkpatronspor for trefargers blekkpatron
    2. Blekkpatronspor for svart blekkpatron og fotoblekkpatron
  4. Trekk blekkpatronen ut av sporet og ta den ut av skriveren.
    merknad:
    Tomme blekkpatroner kan leveres til gjenvinning. Det finnes et gjenvinningsprogram for HP Inkjet-rekvisita i mange land/regioner, slik at du kan gjenvinne brukte blekkpatroner kostnadsfritt.

Trinn 2: Gjør klar den nye blekkpatronen

1. Ta den nye blekkpatronen ut av emballasjen, uten å berøre annet enn den svarte plasten.
  2. Fjern teipen ved hjelp av den rosa fliken.
      Figur : Fjern teipen
      Fjern teipen uten å berøre elektriske kontaktene eller blekkdysene
    1. Kobberfargede elektriske kontakter
    2. Teip med rosa flik (må fjernes før installering)
    3. Blekkdyser under teip
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede elektriske kontaktene eller blekkdysene. Berøring av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Ikke berør de kobberfargede elektriske kontaktene eller blekkdysene
    Ikke berør de kobberfargede elektriske kontaktene eller blekkdysene

Trinn 3: Installer den nye blekkpatronen

1. Hold den nye blekkpatronen litt på skrå, og skyv den inn i det riktige sporet.
    • Blekkpatron med tre farger installeres i sporet til venstre.
    • Svart blekkpatron eller fotoblekkpatron installeres i sporet til høyre.
    Figur : Sett blekkpatronen i det riktige sporet
    Sett blekkpatronen i det riktige sporet
  2. Trykk blekkpatronen bestemt inn i vognen til den klikker på plass.
  3. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Lukk blekkpatrondekselet

Trinn 4: Juster den nye blekkpatronen

Når du har installert den nye blekkpatronen, justerer produktet blekkpatronene og skriver ut en justeringsside. Dette kan ta noen få minutter.
Dersom justeringen av blekkpatronene ikke starter automatisk, følger du denne fremgangsmåten for å kontrollere at produktet kan skrive ut justeringssiden:
  1. Kontroller at produktet er slått på.
  2. Kontroller at du har ubrukt vanlig, hvitt papir i innskuffen.