• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Scanjet Enterprise 7000n - Tilbakestille skanneren

Tilbakestille skanneren
Skanneren må kanskje tilbakestilles i følgende situasjoner:
  • Hvis du får en feilmelding som Scanner initialization failed (initialisering av skanneren mislyktes) når du prøver å bruke skanneren.
  • Hvis du får en Scanner not found (fant ikke skanner)-feilmelding når du prøver å bruke skanneren, og det ikke hjelper å slå skanneren av i 30 sekunder og så slå den på igjen.
Følg denne fremgangsmåten for å tilbakestille skanneren:
  1. Lukk HP Smart Document Scan Software (skanneprogramvare) og HP Scanner Tools Utiliy (skannerverktøy) hvis de er åpne.
  2. Trykk på av/på-knappen () for å slå av skanneren, og koble deretter strømledningen fra skanneren.
  3. Vent i 30 sekunder.
  4. Koble til strømledningen igjen, og trykk deretter på av/på-knappen () for å slå på skanneren.