HP Scanjet Enterprise 7000n - Skanneren slår seg ikke på

Skanneren slår seg ikke på
Hvis skanneren ikke vil slå seg på når du trykker på av/på-knappen (), kontrollerer du følgende:
  • Skanneren har kanskje blitt frakoblet. Se om strømforsyningen har blitt koblet fra skanneren eller fra strømkilden.
  • Strømforsyningen virker kanskje ikke.
    • Kontroller at den grønne lampen på strømforsyningsboksen lyser.
    • Hvis den grønne lampen ikke lyser, må du kontrollere at stikkontakten eller overspenningsvernet som strømforsyningen er koblet til, har strøm.
    • Hvis stikkontakten eller overspenningsvernet har strøm, men den grønne indikatorlampen likevel ikke lyser, kan det være feil på strømforsyningen. Ta kontakt med www.hp.com/support for å få hjelp.