• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise 500 - Sikkerhetsfunksjoner for produktet

Sikkerhetserklæringer
Produktet støtter sikkerhetsstandarder og anbefalte protokoller som hjelper deg med å opprettholde sikkerheten på produktet, beskytte viktig informasjon på nettverket og forenkle måten du overvåker og vedlikeholder produktet på.
Hvis du vil ha detaljert informasjon om HPs sikre bilde- og utskriftsløsninger, kan du gå til www.hp.com/go/secureprinting. På dette området finner du koblinger til rapporter og dokumenter med vanlige spørsmål om sikkerhetsfunksjoner.
IP-sikkerhet
IP-sikkerhet (IPsec) er et sett med protokoller som kontrollerer IP-basert nettverkstrafikk til og fra produktet. IPsec tilbyr vert-til-vert-godkjenning, dataintegritet og kryptering av nettverkskommunikasjon.
For produkter som er koblet til nettverket, og som har en HP Jetdirect-utskriftsserver, kan du konfigurere IPsec ved hjelp av kategorien Nettverk i HPs innebygde webserver.
Sikre HPs innebygde webserver
Tilordne et administratorpassord for å få tilgang til den innebygde webserveren, slik at uautoriserte brukere ikke kan endre produktinnstillingene.
  1. Åpne HPs innebygde webserver ved å skrive inn produktets IP-adresse i adresselinjen til en nettleser.
  2. Klikk på kategorien Sikkerhet.
  3. Åpne Generell sikkerhet-menyen.
  4. I Brukernavn-feltet skriver du inn navnet som skal knyttes til passordet.
  5. Skriv inn passordet i boksen Nytt passord, og gjenta det i boksen Kontroller passordet.
      merknad:
    Hvis du endrer et eksisterende passord, må du først skrive inn det eksisterende passord i Gammelt passord-feltet.
  6. Klikk på Bruk-knappen. Skriv ned passordet, og lagre det på et trygt sted.
Krypteringsstøtte: HPs sikre harddisker med høy ytelse (for modeller med kryptert harddisk)
HP LaserJet Enterprise 500 color M551xh inkluderer en sikker harddisk med høy ytelse fra HP. Denne harddisken tilbyr maskinvarebasert kryptering, slik at du kan lagre sensitive data på en sikker måte, uten at det går utover produktets ytelse. Denne harddisken bruker den nyeste AES-standarden (Advanced Encryption Standard) og har allsidige, tidsbesparende og kraftige funksjoner.
Bruk Sikkerhet-menyen i HPs innebygde webserver til å konfigurere disken.
Hvis du vil ha mer informasjon om den krypterte harddisken, kan du se HP High-Performance Secure Hard Disk Setup Guide (Oppsettsveiledning for HP sikker harddisk med høy ytelse).
  1. Skriv inn Sikker harddisk (Sikker harddisk) i søkeboksen, og trykk på Enter.
  2. Klikk på koblingen HP Secure High Performance Hard Disk Drive (HP sikker harddisk med høy ytelse).
  3. Klikk på koblingen Manuals (Håndbøker).
Slett jobbdata
Det finnes flere metoder å beskyttelse av data som er lagret på produktets harddisker. En løsning er å kjøpe et produkt med en sikker harddisk med høy ytelse fra HP. Med en sikker harddisk med høy ytelse fra HP er dataene på harddisken ikke tilgjengelig hvis de er slettet fra produktet. Bruk funksjonen Slett jobbdata på HPs innebygde webserver (EWS) for å slette utskriftsjobber fra harddisken på en sikker måte. Slett jobbdata bør utføres før produktet gis bort, resirkuleres, eller eierskapet over produktet overføres.
  merknad:
Denne funksjonen er bare tilgjengelig på produktet når en sikker harddisk med høy ytelse fra HP er installert.
Slett jobbdata
  1. Åpne HPs innebygde webserver ved å skrive inn produktets IP-adresse i adresselinjen til en nettleser.
  2. Klikk på kategorien Sikkerhet.
  3. Åpne menyen Beskytt lagrede data.
Slett jobbdata tilbyr følgende sikkerhetsnivåer for harddisken:
  • Usikker hurtigsletting (ingen overskriving)
  • Sikker hurtigsletting (overskriver én gang)
  • Sikker oppryddingssletting (overskriver tre ganger)
  merknad:
Sikker hurtigsletting overskriver data én gang og har liten innvirkning på ytelsen. Sikker oppryddingssletting overskriver data tre ganger og kan påvirke ytelsen.
Data som påvirkes
Dataene som påvirkes av funksjonen Slett jobbdata, inkluderer midlertidige filer som opprettes under utskriftsprosessen, lagrede jobber, prøveeksemplar og hold-jobber, diskbaserte skrifttyper, diskbaserte makroer (skjemaer), adressebøker og programmer fra HP og tredjepartsleverandører.
Lagrede jobber overskrives bare sikkert når de har blitt slettet via menyen Hent jobb fra enhetsminne på produktet etter at den aktuelle slettemodusen har blitt angitt.
Sikre lagrede jobber
Du kan beskytte jobber som er lagret på produktet, ved å tildele dem en PIN-kode. Alle som forsøker å skrive ut disse beskyttede jobbene, må først angi PIN-koden på produktets kontrollpanel.
Låse menyene på kontrollpanelet
Du kan låse ulike funksjoner på kontrollpanelet ved hjelp av HPs innebygde webserver.
  1. Åpne HPs innebygde webserver ved å skrive inn produktets IP-adresse i adresselinjen til en nettleser.
  2. Klikk på kategorien Sikkerhet.
  3. Åpne Tilgangskontroll-menyen.
  4. I Retningslinjer for pålogging og tillatelser-området velger du den typen bruker som har tilgang til hver av funksjonene.
  5. Klikk på Bruk.
Låse formateringsenheten
Formateringsenheten på baksiden av produktet har et spor som kan brukes til å koble til en sikkerhetskabel. Hvis du låser formateringskabinettet, kan du hindre at noen fjerner verdifulle komponenter fra formateringsenheten.
Figur : Plassering av sikkerhetssporet