• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Enterprise 500 - Bytte toneroppsamlerenheten

Bytte toneroppsamlerenheten

Bytt toneroppsamlerenheten når du blir bedt om det på kontrollpanelet.
merknad:
Toneroppsamlerenheten er utviklet for å brukes én gang. Ikke forsøk å tømme toneroppsamlerenheten og bruke den på nytt. Hvis du gjør det, kan det føre til tonersøl inne i produktet, noe som kan gi redusert utskriftskvalitet. Etter bruk returnerer du toneroppsamlerenheten til HPs Planet Partners-program for resirkulering.
merknad:
Hvis du skriver ut dokumenter som krever mye tonerbruk, kan toneroppsamlerenheten fylles raskt. Hvis du skriver ut denne typen dokumenter, anbefaler HP at du har en ekstra toneroppsamlerenhet tilgjengelig.
Bytte toneroppsamlerenheten
  1. Åpne frontdekselet. Kontroller at dekselet er helt åpent.
    Figur : Plassering av fremre deksel
  2. Ta tak i den blå etiketten øverst på toneroppsamlerenheten, og fjern den fra produktet.
    Figur : Plassering av toneroppsamlerenheten
  3. Plasser den blå hetten over den blå åpningen øverst på enheten.
    Figur : Plassering av hetten
  4. Ta den nye toneroppsamlerenheten ut av emballasjen.
    Figur : Ny toneroppsamlerenhet
  5. Sett bunnen av den nye enheten inn i produktet først, og skyv deretter på toppen av enheten til den klikker på plass.
    Figur : Plassering av toneroppsamlerenheten
  6. Lukk frontdekselet.
    Figur : Plassering av fremre deksel
    merknad:
    Hvis toneroppsamlerenheten ikke er riktig satt inn, er det ikke mulig å lukke frontdekselet helt.
Følg instruksjonene som følger med den nye toneroppsamlerenheten, for å resirkulere den brukte toneroppsamlerenheten.