HP LaserJet Enterprise 600-skriver i M601, M602 og M603-serien - Rekvisita og ekstrautstyr for produktet

Bestille deler, ekstrautstyr og rekvisita
Bestille rekvisita og papir
Bestille ekte HP-deler eller -ekstrautstyr
Bestille gjennom leverandører av service eller kundestøtte
Kontakt en HP-autorisert leverandør av service eller kundestøtte.
Bestille ved hjelp av HP-programvare
Bruke HPs innebygde webserverBruke HPs innebygde webserver
Delenumre
Følgende liste over tilbehør var oppdatert da dette ble trykket. Bestillingsinformasjon og tilgjengelighet av tilbehør kan endres i løpet av produktets levetid.
Tilbehør for papirhåndtering
Artikkel
Beskrivelse
Delenummer
Ekstra 500-arks skuff og mateenhet
Ekstra skuff for bedre papirkapasitet. Tar papirstørrelsene Letter, A4, Legal, A5, B5 (JIS), Executive og 8,5 x 13 tommer.
Produktet kan ha opptil fire 500-arks matere (ekstrautstyr).
CE998A
Ekstra 1 500-arks skuff og mateenhet
Ekstra skuff for bedre papirkapasitet. Tar papirstørrelsene Letter, Legal og A4.
CE398A
Kassett for egendefinert materiale
Gjør at produktet kan skrive ut A6-papir fra skuff 2.
CB527A
Konvoluttmater
Rommer opptil 75 konvolutter.
CE399A
Tosidigenhet (ekstrautstyr for tosidig utskrift)
Sørger for automatisk utskrift på begge sider av papiret.
CF062A
500-arks stableenhet
Gir en ekstra utskuff som rommer 500 ark.
CE404A
500-arks stifte-/stableenhet
Gir mulighet for utskrift av store volumer med automatisk etterbehandling av jobb. Stifter opptil 15 ark med papir.
CE405A
HP 5-skuffers postboks
Inneholder fem utskuffer du kan bruke til å sortere jobber.
CE997A
Skriverstativ
Gjør produktet stabilt når det er installert flere skuffer som ekstrautstyr. Stativet har hjul, slik at det er enkelt å flytte produktet.
CF063A
Egenreparasjonsdeler
Følgende egenreparasjonsdeler er tilgjengelige for ditt produkt.
  • Deler som er merket Obligatorisk hva angår egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs produktgaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfritt hva angår egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnader i løpet av produktets garantiperiode.
Artikkel
Beskrivelse1
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
HP LaserJet sort skriverkassett
Standard svart kassett
Obligatorisk
CE390A
HP LaserJet sort skriverkassett
Høykapasitets svart kassett
  merknad:
Bare modellene M602 og M603.
Obligatorisk
CE390X
Kassett med 1 000 stifter
Har tre stiftekassetter.
Obligatorisk
Q3216A
Forebyggende vedlikeholdssett
Inneholder et ekstra varmeelement, en overføringsvalse, et overføringsvalseverktøy, en valse for skuff 1, åtte matevalser og ett par engangshansker. Inneholder instruksjoner for hvordan hver komponent installeres.
Obligatorisk
110-volts vedlikeholdssett for produktet: CF064A
220-volts vedlikeholdssett for produktet: CF065A
44 x 32-pinners DDR2-minne-DIMM, 512 MB
Øker produktets mulighet til å behandle store og avanserte utskriftsjobber.
Obligatorisk
CE483A
1Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Kabler og grensesnitt
Artikkel
Beskrivelse
Delenummer
HP Jetdirect-utskriftsserverenheter
HP Jetdirect 2700w trådløs USB-enhet
J8026A
USB-kabel
2 meters A-til-B-kabel
C6518A