Skriverserien HP ENVY 100 e-All-in-One - Meldingen "Tilkoblingsproblem" for Web Apps-tilgang vises på kontrollpanelet

Problem
Feilmeldingen "Tilkoblingsproblem. TouchSmart Web app svarer ikke. Prøv igjen senere." vises på produktets kontrollpanel.
Løsning: Oppdater produktets fastvare
Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere produktets firmware og Web Services-apper.
Viktig: HP-produktet må være koplet til et ledningsnett (Ethernet) eller trådløst nettverk med en aktiv Internett-forbindelse for å kunne motta oppdateringer. Produktet trenger imidlertid ikke å være tilkoplet en datamaskin.
  1. På produktets kontrollpanel, trykk på Web Services-ikonet () og deretter på Innstillinger.
  2. Trykk på Web.
  3. Trykk på Produktoppdateringer.
  4. Trykk på Sjekk produktoppdateringer for å oppdatere produktet manuelt.
      merknad:
    Du kan sette opp automatiske oppdateringer ved å trykke på Produktoppdateringsinnstillinger og dretter trykke på Automatisk. Hvis du velger å ikke oppdatere automatisk, bør du sjekke om det er oppdateringer hver uke for å være sikker på at du før mest mulig utbytte av HP-produktet.
  5. Hvis du ikke tidligere har oppdaterte produktet, kan det hende du må laste ned en ekstra oppdatering. Gjenta de forrige trinnene for å sjekke om det finnes ekstra oppdateringer.
  6. Når meldingen "Skriveren har de nyeste oppdateringene installert" vises på kontrollpanelet kan du trykke på OK.