LaserJet Enterprise M4555 MFP Series - Bytte stiftekassetten (for modeller med stifte-/stableenhet)

Bytte stiftekassetten (for modeller med stifte-/stableenhet)

1. Trykk på utløserhåndtaket, og skyv stifte-/stableenheten bort fra produktet.
    Figur : Løsne håndtaket og skyv stifteenheten bort fra produktet
  2. Åpne dekselet på stiftekassetten.
    Figur : Åpne dekselet på stiftekassetten.
  3. Løft det grønne håndtaket på stiftekassetten, og trekk den brukte stiftekassetten ut av stifteenheten.
    Figur : Fjern stiftekassetten
  4. Sett inn en ny stiftekassett, trykk den ned for å feste den og lukk dekselet på stiftekassetten.
    Figur : Sett inn en ny kassett og lukk dekselet til stifteenheten
  5. Skyv stifte-/stableenheten mot produktet til den smekker på plass.
    Figur : Skyv stifte-/stableenheten tilbake på produktet