LaserJet Enterprise M4555 MFP Series - Velge en utskuff (for modeller med postboks for stifter)

Velge en utskuff (for modeller med postboks for stifter)

Du kan konfigurere produktet slik at det bruker ulike utskuffer for utskrift, kopiering og sending av fakser. Du kan også konfigurere produktet slik at det sorterer jobber i henhold til brukernavnet som er tilknyttet hver jobb, eller slik at alle jobber stables fra nederste skuff til øverste skuff.
merknad:
Du kan også velge utskuffer fra skriverdriveren. Valg som du gjør i skriverdriveren, overstyrer kontrollpanelinnstillinger.
    Figur : Utskuffer
  1. Øvre venstre skuff
  2. Midtre venstre skuff
  3. Nedre venstre skuff
  1. Bla til og velg Administrasjon-menyen på startskjermbildet.
  2. Åpne hver av følgende menyer:
    • Innstillinger for stifte-/stableenhet
    • Operasjonsmodus
  3. Hvis du vil konfigurere produktet slik at det sorterer jobber i ulike skuffer i henhold til produktfunksjon, velger du alternativet Funksjonsseparator. Velg OK-knappen.
    merknad:
    Du kan også velge alternativet Postboks for å sortere jobber i henhold til brukernavnet som er tilknyttet jobben.
    Velg alternativet Stableenhet for å stable alle jobber i nedre utskuff først. Når den nedre skuffen er full, stables jobbene i midtre skuff og deretter i øvre skuff.
  4. Hvis du vil konfigurere skuffen for kopieringsjobber, åpner du disse menyene, og deretter velger du en skuff fra listen over alternativer.
    • Administrasjon
    • Kopiinnstillinger
    • Utskuff
  5. Hvis du vil konfigurere skuffen for utskrift av innkommende fakser, åpner du disse menyene:
    • Administrasjon
    • Faksinnstillinger
    • Innstillinger for faksmottak
    • Standard jobbalternativer
    • Utskuff
    Velg en skuff fra listen over alternativer.
merknad:
Alle stiftede jobber går alltid til nedre skuff.
merknad:
For utskriftsjobber velger du utskuffen i skriverdriveren.