• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PC-er-3F0 ikke funnet-feil vises på svart skjerm

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner.
Hvis det vises en feilmelding om harddisken når du starter datamaskinen, kan du kjøre harddisktesten i system diagnostikk.
merknad:
Hvis feilmeldingen angir 3F0-feil eller oppstartsenheten ikke funnet, finner du ut om datamaskinen har Optane-minne installert og konfigurert riktig. Se HP Consumer stasjonære PCer - Oppstartsenhet ikke funnet (3F0) eller automatisk reparasjonsfeil for stasjonære og bærbare HP-PCer – finner ikke oppstartsenhet (3F0) eller automatiske reparasjons feil for bærebare PCer. Hvis du vil ha mer informasjon om Optane-minne, kan du se HP-PCer - Installere og bruke Intel Optane.