HP LaserJet Pro CP1525n- og CP1525nw-fargeskrivere - Skriverens fastvare mangler noen europeiske og baltiske språk

Problem
HP oppdaget nylig at det lite antall HP LaserJet Pro CP1525n- og CP1525nw-fargeskrivere ble levert med en fastvareversjon som mangler følgende 11 språk:
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Finsk
  • Ungarsk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Svensk
  • Tyrkisk
Dette problemet påvirker det lokaliserte språket som vises på produktets kontrollpanell, de utskrevne interne sidene og produktets innebygde webserver (EWS).
Fastvareversjon det gjelder, er 20100430 (30. april 2010). De eneste språkene som kan velges i fastvareversjonen 20100430, er engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk. Språkene blir vanligvis angitt i Systemoppsett-menyen på produktets kontrollpanel eller via produkets innnebygde webserver (EWS) når produktet er koblet til via en nettverksforbindelse.
Løsning
Følg denne fremgangsmåten for å løse problemet.
Trinn 1: Skriv ut en konfigurasjonsrapport og kontroller fastvaredatoen
  1. Legg vanlig hvitt papir i skuff 1.
  2. På produktets kontrollpanel trykker du på OK, og deretter på OK igjen for å velge Reports (Rapporter).
  3. Trykk på høyre piltast () for å bla og velge Config Report (Konfig.rapport).
  4. Trykk på OK for å skrive ut konfigurasjonsrapporten.
  5. I delen Produktinformasjon i konfigurasjonsrapporten, kontrollerer du Fastvaredato.
    • Hvis Fastvaredato er 20100430, kan du fortsette til neste trinn.
    • Hvis Fastvaredato er 20101022, kan du avslutte feilsøkingen. Fastvaren på produktet innholder alle språkene.
Trinn 2: Last ned den nyeste fastvaren fra HPs nettsted
Følg denne fremgangsmåten for å laste ned den nyeste fastvaren fra HPs nettsted. Fastvaren inneholder alle språkene som vises i følgende liste:
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Ungarsk
  • Italiensk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Tyrkisk
  1. Klikk på koblingen:Hent programvare og drivere. Siden Hent programvare og drivere åpnes i et nytt vindu.
  2. Skriv inn produktnummeret hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Neste. Du må kanskje også klikke på modellen i en liste over lignende produkter.
  3. Velg ditt operativsystem, og klikk deretter på Neste.
  4. Klikk på plusstegnet () ved siden av Fastvare.
  5. Klikk på Last ned ved siden av HP LaserJet Firmvare Update Utility.
  6. Klikk på Lagre, bla til skrivebordet og klikk deretter på Lagre igjen. Fastvaren lastes ned til skrivebordet.
  7. Slå skriveren av og så på igjen for å tømme skriverminnet.
  8. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen HP LaserJet Firmware Update Utility som du lagret.
  9. I rullegardinmenyen Velg skriver som skal oppdateres velger du produktet du vil oppdatere.
  10. Klikk på Send fastvare. Fastvaren oppdaterer produktet. Prosessen kan ta opptil fem minutter.
      forsiktig:
    Ikke slå av produktet under denne prosessen. Dette kan gjøre produktet ustabilt.
  11. Vent til prosessen er ferdig og Klar vises på produktes kontrollpanel.
Trinn 3: Skriv ut en ny konfigurasjonsrapport og kontroller fastvaredatoen
  1. Legg vanlig hvitt papir i skuff 1.
  2. På produktets kontrollpanel trykker du på OK, og deretter på OK igjen for å velge Reports (Rapporter).
  3. Trykk på høyre piltast () for å bla og velge Config Report (Konfig.rapport).
  4. Trykk på OK for å skrive ut konfigurasjonsrapporten.
  5. I delen Produktinformasjon i konfigurasjonsrapporten, kontrollerer du at Fastvaredato er 20101022.