HP Deskjet Ink Advantage 2010 Printer Series (K010) - Generell problemløsing

Generell problemløsing
Hewlett-Packard har forskjellige støttealternativer for å hjelpe deg med å bruke skriveren eller løse et problem.
For å finne svar på mange spesifikke spørsmål og problemer, kan du se følgende:
  • HPs nettsted for kundestøtte: Støtte- og problemløsingsinformasjon for ditt spesifikke produkt er tilgjengelig, og er den beste kilden til oppdatert produktinformasjon. Hvis du trenger kontaktinformasjon, klikker du på Kontakt HP for å se hvilke støttealternativer du har.
    Velg ditt land/region hvis du blir bedt om det. Velg støtte- og problemløsingsalternativet, og skriv deretter produktnavnet og -nummeret i de angitte feltene.
  • HPs støttefora: Få kontakt med andre HP-brukere for å få kunnskap, tips og svar på spørsmål om produktet ditt.
  merknad:
Kundestøttealternativer og -tilgjengelighet varierer med produkt, land/region og språk.
HPs kundestøttefora er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.