HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Beskrivelse av kontrollpanelet på produktet

HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Beskrivelse av kontrollpanelet på produktet
    Figur : Grafikk - Kontrollpanelet på HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series
  1. 1 På-knapp og lampe: Slår produktet på eller av. Når produktet er av, bruker det fortsatt litt strøm. Slå av produktet og trekk deretter ut strømledningen for å gjøre det helt strømløst.
  2. 2 Avbryt: Stopper den aktuelle operasjonen. Bringer deg tilbake til forrige skjermbilde på skriveren. Setter kopieringsinnstillingene tilbake til standardverdiene.
  3. 3 Hurtigskjemaer: Viser Tilpass til papir-menyen på skriverskjermen. Bruk Tilpass til papir-knappene til å velge skjemaet du vil skrive ut.
  4. 4 Skann: Viser skannemenyen på skriverskjermen.
  5. 5 Trådløsknapp: Viser trådløsmenyen på skriverskjermen.
  6. 6 Trådløslampe: Angir om det er en trådløs tilkobling.
  7. 7 Valgknapper: Bruk knappene til å velge menyelementer på skriverskjermen.
  8. 8 Skriverskjerm: Viser menyer for kopiering, Tilpass til papir, trådløs tilkobling og andre produktfunksjoner.
  9. 9 Blekkpatronlampe: Angir lite blekk eller problem med blekkpatron.Advarsler og indikatorer om blekknivå viser bare anslag for planleggingsformål. Når du ser et varsel om lite blekk, bør du ha en ny patron tilgjengelig for å unngå mulige utskriftsforsinkelser. Du trenger ikke å bytte patronene før utskriftskvaliteten blir uakseptabel.
  10. 10 Varsellampe: Angir at det er papirstopp, at skriveren er tom for papir eller en annen hendelse som krever din oppmerksomhet.