HP bærbare datamaskiner - Den andre harddisken kan ikke brukes fordi stasjonsnavn ikke er tilordnet

Dette dokumentet gjelder HP Pavilion dv7-4000 bærbare underholdnings-PCer.
Den andre harddisken kan ikke brukes fordi det ikke er tilordnet stasjonsnavn. Den andre harddisken gjenkjennes ikke og stasjonsnavnet er ikke tilordnet, derfor kan den ikke ses under Min datamaskin. Harddiskstasjonen må initialiseres med verktøyet Administrasjon av datamaskinstasjoner.

Initialisere den andre harddisken

Hvis du vil løse dette problemet, aktiverer du den andre harddisken ved å gjøre følgende.
  1. Klikk på Start og høyreklikk deretter på Datamaskin.
  2. Velg Administrer på menyen.
  3. Klikk på Lagring av datamaskinadministrasjon, og velg deretter Stasjonshåndtering.
  4. Høyreklikk på den gråskalerte stasjonen og velg deretter Slett volum.
  5. Høyreklikk på stasjonen som ikke er tilordnet, og velg deretter Nytt enkelt volum.
  6. Det vises et vindu. Fullfør veiledningen på skjermen.
Den andre harddiskstasjonen er nå aktivert og klar for bruk.