HP-PCer - Løse diagnostiske feil som vises under oppstart

Hvis det oppstår et systemproblem, kan du få en rekke ulike feilmeldinger. Disse feilmeldingene gir deg og serviceteknikerne fra HP informasjon om hva som kan ha gått galt med maskinvaren eller programvaren i datamaskinen. Hvis feilen omfatter en maskinvarefeil, genererer systemet en garanti-ID-kode som validerer feilforholdene for kundestøttemedarbeideren.
merknad:
Hvis feilmeldingen angir 3F0 feil eller Oppstartsenhet ikke funnet, kan du fastslå om datamaskinen har Optane-minne installert og konfigurert riktig. Se HP Consumer stasjonære PCer - Oppstartsenhet ikke funnet (3F0) eller automatisk reparasjonsfeil for stasjonære PCer, HP Consumer bærbare PCer - Oppstartsenhet ikke funnet (3F0) eller automatisk reparasjonsfeil for bærebare PCer. Hvis du vil ha mer informasjon om Optane-minne, kan du se HP-PCer - Installere og bruke Intel Optane.

Feilsøk oppstartsproblemer på modeller med UEFI diagnostikk

Feilsøking av andre oppstartsproblemer

Mer informasjon om UEFI

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) er fastvarekoden fra en brikke på hovedkortet som gir ekstra funksjonalitet, utover BIOS (Basic Input/Output System). UEFI gjør det mulig å gjøre ting med datamaskinen før et operativsystemet er lastet inn. UEFI kan gi ekstra grafikkmenyer og systeminformasjon på en datamaskin og grunnleggende diagnostikk på både datamaskin og nettbrett.
For ytterligere informasjon, se Om UEFI og Oppstartsmeny.