• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP bærbare PC-er - Feilsøking av feilmeldinger på blå skjerm som kan oppstå under oppstart (Windows XP)

Det er mange grunner til at en datamaskin ikke starter eller ikke starter Windows-operativsystemet opp på nytt. Hvis datamaskinen ikke vil starte opp eller starte på nytt, vil du se eller høre symptomer som viser hva slags problem det er snakk om. Hvis du ikke er sikker på hva som er problemet, kan du se Oversikt over hvordan du feilsøker problemer når en datamaskin ikke starter opp eller starter på nytt på riktig måte.
Oppstartssymptom: Datamaskinen viser en blå skjerm eller starter på nytt gjentatte ganger
Bruk dette dokumentet hvis LED-lampene lyser eller du hører lyden av en vifte eller en harddisk som spinner og HP- eller Compaq-logoen vises et kort øyeblikk, men den bærbare PC-en deretter slutter å svare og viser en blå skjerm. I noen tilfeller kan datamaskinen operere i Windows, men plutselig krasje og slutte å svare. I de fleste tilfeller vises en feilmelding på den blå skjermen, datamaskinen svarer ikke på kommandoer som skrives på tastaturet, og du må trykke på og holde nede strømknappen i minst 15 sekunder for å slå av datamaskinen.
Den vanligste årsaken til dette problem er konflikter mellom instruksjoner fra flere programmer eller drivere. Hvis det blir installert et nytt program som ikke er kompatibelt med maskinvaren eller et annet program, kan det føre til en blå skjerm-feil.
GJØR DETTE FØRST – Utfør en hard tilbakestilling
Hvis en PC plutselig slutter å starte opp på riktig måte, bør du utføre en hard tilbakestilling som første prosedyre.
  1. Koble fra alle periferienheter og fjern alle USB-enheter og mediekort. Du ønsker å teste datamaskinen, ikke tilbehøret!
  2. Koble fra strømadapteren, ta ut batteriet og trykk deretter på og hold strømknappen nede i minst 15 sekunder.
  3. Koble strømadapteren til igjen (men ikke koble til batteriet), Trykk på strømknappen, Se etter lysende LED-lamper nær caps lock- og num lock-tastene og hør etter lyden fra en diskstasjon og en vifte som går.
Tiltak du kan utføre etter en hard tilbakestilling
Søke på Internett etter spesifikk feilmelding