HP All-in-One stasjonære PCer - Hvordan finner jeg modellnummer, serienummer eller produktnummer?

Dette dokumentet beskriver hvordan du finner modell- og produktnummer på HP all-in-One stasjonære PCer.
HP har et modellnavn på forsiden av HP All-in-One PCer, men dette navnet eller nummeret er kanskje ikke tilstrekkelig for å få den støtten du trenger. Disse navnene eller tallene representerer ofte en serie med mange PCer som ser like ut, men har ulike komponenter. For eksempel har HP produsert mange forskjellige HP Pavilion 23-modeller med ulike konfigurasjoner, som f.eks. modellene HP 23-h070 og HP 23-g040xt.
Dette dokumentet beskriver hvordan du finner modellnummeret (også kalt produktnavnet) for en stasjonær HP All-in-One-PC. Du kan bruke modell- eller produktnummeret til å laste ned drivere, finne nyttige dokumenter eller få nettbasert støtte.
  merknad:
Ved behov kan du også bruke dette dokumentet til å finne serienummeret, som alltid er oppført i nærheten av produktnummeret.
  merknad:
For informasjon om modellnummeret eller produktnummeret på HP ENVY Curved All-in-One-PC-er, kan du se HP ENVY Curved All-in-One-PCer - Finne modellnummer og serienummer.
Videooversikt
Bruk ett av følgende alternativer for å finne modell- eller produktnummer, serienummer og annen viktig informasjon for datamaskinen.