Bærbare PCer fra HP - Oppdatering av BIOS (Basic Input Output System)

Dette dokumentet er for bærbare HP- og Compaq-datamaskiner.
Last ned og installer oppdateringer for datamaskinens BIOS. Denne prosessen er også kjent som å "flashe BIOS".
  forsiktig:
Installér kun BIOS-oppdateringer fra HP. Feil installering av BIOS kan hindre datamaskinen fra å startes opp eller gjenopprettes. Hvis datamaskinen håndteres av en IT-tjeneste, kan du kontakte dem for den riktige oppdateringsprosessen.
Oppdatering av BIOS anbefales som standardvedlikehold av datamaskinen. Bruk dette dokumentet til å løse følgende problemer:
  • En tilgjengelig BIOS-oppdatering løser et spesifikt problem eller forbedrer datamaskinens ytelse.
  • Gjeldende BIOS støtter ikke en maskinvarekomponent eller en Windows-oppgradering.
  • HPs kundestøtte anbefaler at du installerer en bestemt BIOS-oppdatering.
For forretnings-PCer som ProBook-, EliteBook-og ZBook-modeller kan firmaets IT-avdeling eller den lokale IT-tjenesten administrere BIOS-innstillingene. Bekreft at den oppdaterte BIOS-versjonen er kompatibel med firmaets distribusjonsmiljø.