Bærbare PCer fra HP - Oppdatere BIOS (Basic Input Output System)

Dette dokumentet er for bærbare HP- og Compaq-datamaskiner.
Last ned og installer oppdateringer for datamaskinens BIOS. Denne prosessen er også kjent som å "flashe BIOS".
Oppdatering av BIOS må bare utføres når:
  • En tilgjengelig BIOS-oppdatering løser et spesifikt problem eller forbedrer datamaskinens ytelse.
  • Gjeldende BIOS støtter ikke en maskinvarekomponent eller en Windows-oppgradering.
  • HPs kundestøtte anbefaler at du installerer en bestemt BIOS-oppdatering.
For bedriftsmaskiner kan kanskje bedriftens IT-avdeling eller en lokal IT-tjeneste administrere BIOS-innstillingene. Bekreft dette hvis du ikke har tilgang til BIOS-innstillingene eller ikke kan installere oppdateringer.
  forsiktig:
Installer bare BIOS-oppdateringer fra HP. Feil installering av BIOS kan hindre datamaskinen fra å startes opp eller gjenopprettes. Hvis datamaskinen håndteres av en IT-tjeneste, kan du kontakte dem for den riktige oppdateringsprosessen.