• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP bærbare PC-er - Hvordan finner jeg modellnummeret, serienummeret, eller produktnummeret?

Dette dokumentet forklarer hvordan du finner modell- og produktnummeret på bærbare HP-PC-er.
HP har et modellnavn ved tastaturet eller skjermen på den bærbare datamaskinen, men dette navnet eller nummeret er kanskje ikke tilstrekkelig for å få den støtten du trenger for datamaskinen. Disse navnene eller tallene representerer ofte en serie med mange bærbare PC-er som ser like ut, men har ulike komponenter. For eksempel har HP produsert mer enn hundre typer bærbare G62-PC-modeller i ulike konfigurasjoner som modellene G62-340-US og G62-465DX.
Dette dokumentet beskriver hvordan du finner et produktnummer som beskriver akkurat din type bærbar HP-datamaskin. Du kan bruke produktnummeret (også kalt modellnummeret) til å laste ned drivere, finne nyttige dokumenter eller få nettbasert støtte.
  merknad:
Ved behov kan du også bruke dette dokumentet til å finne serienummeret, som alltid er oppført i nærheten av produktnummeret.
Bruk én av følgende alternativer for å finne modell- eller produktnummer, serienummer og annen viktig informasjon for datamaskinen.