HP bærbare PC-er - Hvordan finner jeg produktnavnet eller -nummeret?

Dette dokumentet gjelder for HP bærbare PC-er.
Produktnavnet og produktnummeret kan hjelpe deg med å finne riktig service og støtte.
  • Produktnavn (modellnummer): Identifiser din bærbare PC i serien produktet tilhører. For eksempel HP Spectre Folio - 13-ak0001na. Du vil kanskje trenge spesifikk tilleggsinformasjon til å finne støtte for ditt produkt.
  • Produktnummeret (SKU, del-nummer): Bruk dette nummeret for å laste ned de riktige driverne eller for å finne støttedokumenter. For eksempel 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.
  • Serienummer: Finn ditt spesifikke HP-produkt. Du trenger dette nummeret for å få service på den bærbare PC-en din, for å finne garantistatus eller for å samarbeide med HPs kundestøtte. Hvis du vil finne ut hvordan du finner serienummeret, kan du gå til HP-PC-er, skrivere – finne serienummeret.
Bruk en av følgende metoder for å finne produktnavnet og modellnummeret. Hvis du ikke kan slå på datamaskinen, eller hvis Windows ikke starter, kan du se på produktet.