HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Rengjøre enheten

Det er ikke nødvendig å rengjøre enheten ofte. Hvis det er synlige flekker på skannerglasset eller på den hvite vinylstøtten, eller hvis det er streker eller flekker på kopiene, må du imidlertid rengjøre skannerglasset og den hvite vinylstøtten. Rengjør utsiden av enheten og berøringsskjermen regelmessig for å unngå flekker på skannerglasset og på den hvite vinylstøtten.
Bruk denne informasjonen til å rengjøre enheten.

Rengjøre utsiden av enheten

Rengjør utsiden av enheten med en myk klut som ikke loer, og som er fuktet med vann eller vann og et mildt vaskemiddel.

Rengjøre berøringsskjermen

Rengjør berøringsskjermen ved å tørke forsiktig av den med en klut som ikke loer, og som er fuktet med vann. Ikke hell eller spray vann direkte på berøringsskjermen. Ikke bruk noen annen væske. Løsemidler og rengjøringsmidler kan skade berøringsskjermen.

Rengjøre skannerglasset

Rengjør skannerglasset bare hvis det finnes synlige flekker, eller hvis det er streker eller flekker på kopiene.
Tørk forsiktig av glasset med en klut som ikke loer, og som er fuktet med vann. Hvis vann ikke fungerer, bruker du en klut som er fuktet med isopropylalkohol. Ikke hell eller spray rengjøringsmiddelet direkte på glasset. Ikke trykk hardt på glasset.

Rengjøre skannerglasstripen

Den lille glasstripen til venstre for skannerglasset er dekket med et spesielt belegg. Bare bruk lett trykk når du rengjør denne glasstripen. Bare bruk en klut fuktet med vann for å rengjøre glasstripen.

Rengjøre den hvite vinylstøtten

Rengjør den hvite vinylstøtten som er under skannerdekselet, bare hvis det finnes synlige flekker, eller hvis det er flekker på kopiene.
Tørk forsiktig av støtten med en klut som ikke loer, og som er fuktet med vann. Hvis vann ikke fungerer, bruker du en klut som er fuktet med isopropylalkohol. Ikke hell eller spray rengjøringsmiddelet direkte på støtten.