HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Konfigurere AutoSend

Bruk AutoSend-funksjonen til å sende informasjon om enhetskonfigurasjon og rekvisitastatus automatisk til en e-postmålliste. I tillegg kan du bruke denne funksjonen til å sende enhetsinformasjon direkte til HP hvis du har en aktiv serviceavtale med HP.
  1. Åpne den innebygde webserveren.
  2. Velg kategorien Innstillinger.
  3. Velg Varslingsserver på menyen på venstre side av skjermen. Sørg for at boksen ved siden av Aktiver utgående e-post er valgt, og at SMTP-serveren er konfigurert.
  4. Velg AutoSend på menyen på venstre side av skjermen.
  5. Velg Aktiver AutoSend.
  6. Velg hvor ofte du vil sende enhetsinformasjon. Hvis du for eksempel vil sende informasjon annenhver dag, skriver du inn 2 i boksen ved siden av Send hver og velger deretter dag.
  7. I boksen ved siden av E-postdestinasjoner skriver du inn opptil 20 e-postadresser som skal motta informasjon. Skill adressene med et semikolon eller et komma.
  8. Klikk på Test, og kontroller at hver e-postadresse mottok informasjonen.
  9. Velg Send til HP for å sende enhetsinformasjon direkte til HP med det intervallet du har angitt. Dette hjelper HP med å forbedre enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, klikker du på koblingen kalt Hewlett-Packards elektroniske erklæring om personvern.
  10. Klikk på Bruk for å lagre innstillingene.