HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Avinstallere programvaren

Følg disse trinnene for å avinstallere enheten ved hjelp av komponenten Avinstallering på CDen for utskriftssystemet.
Windows
  1. Lukk alle åpne programmer.
  2. Sett CDen for utskriftssystemet i CD-ROM-stasjonen.
      merknad:
    Hvis CD-ROMen ikke starter av seg selv, klikker du på Start og Utforsk, og deretter blar du deg frem til og klikker på SETUP.EXE-filen i CDens rotkatalog.
  3. Klikk på Avinstallering, og følg deretter meldingene som kommer opp.
Macintosh
  1. Slett utskriftskøen fra skriveroppsettverktøyet.
  2. Dra den enhetsspesifikke PPD-filen til papirkurven.
  merknad:
Ikke slett noen PDE-filer. Noen PDE-filer kan være delt mellom flere HP-enheter.