HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Anbefalt konfigureringsprosess

Før noen i organisasjonen bruker enheten, må du angi noen standardinnstillinger. Konfigureringsalternativene er fleksible, slik at de passer til dine bestemte behov.
HP anbefaler følgende generelle fremgangsmåte for å konfigurere enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, følger du koblingene til de gjeldende delene i denne håndboken.
  1. Installer all maskinvaren. HP-representanten gjør dette for deg.
  2. Legg papir i skuffene.
  3. Koble enheten til nettverket. Hvis det er installert et analogt fakstilbehør, kobler du enheten til en telefonlinje.
  4. Installer enhetsprogramvaren.
  5. Slå på enheten, og vent til startskjermbildet vises med ordet Klar øverst til venstre.
  6. På kontrollpanelet velger du Nettverksadresse og bekrefter at nettverksadressen ser ut til å være korrekt for nettverket ditt. Velg Skriv ut for å skrive ut konfigurasjonssiden for HP Jetdirect. Ta vare på denne siden for senere bruk.
  7. Gjør deg kjent med alle funksjonene som er tilgjengelige på startskjermbildet. Noen av disse alternativene må konfigureres, for eksempel E-post og Nettverksmappe. Bestem hvilke av disse funksjonene du vil gjøre tilgjengelig for brukerne.
  8. Konfigurer funksjonene ved hjelp av Administrasjon-menyen på kontrollpanelet og ved hjelp av den innebygde webserveren.
      merknad:
    Når du skal konfigurere funksjoner for digital sending, varsler og AutoSend, er det mulig at du vil trenge informasjon om servere på nettverket, for eksempel adressene til SMTP- og LDAP-serverne.
  9. På enhetens kontrollpanel bekrefter du at funksjonene fungerer slik du ville.
  10. Du kan kontrollere tilgangen til enheten for noen brukere, og du kan begrense fargebruk for alle brukere eller bare for noen brukere. Hvis du vil gjøre dette, konfigurerer du sikkerheten for enheten og begrenser fargebruk ved hjelp av den innebygde webserveren.
  11. På enhetens kontrollpanel bekrefter du at sikkerhetsfunksjonene fungerer slik du ville.