Welkom bij HP Klantondersteuning - Buiten gebruik gestelde producten

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    Meer informatie over upgraden naar Windows 11

Handleiding over upgraden naar Windows 11.

• Feedback

hp-product-category-portlet

Acties
Bezig met laden...

Beleid van HP voor niet langer ondersteunde producten

HP Support verschilt mogelijk per product. Als een product eenmaal buiten gebruik is gesteld, wordt alle ondersteuningsinhoud voor dat product (artikelen voor probleemoplossing, gebruikershandleidingen, how-to-video's enz.) verwijderd van de website van HP. Mogelijk is er nog steeds aanvullende ondersteuningsinhoud beschikbaar op de forums van HP of op websites van derden. HP is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud gepubliceerd door derden.

In de onderstaande lijst staan producten waarvan de ondersteuningsperiode is verstreken. Selecteer om uw product te vinden eerst de juiste categorie en volg vervolgens de stappen.