Welkom bij HP Klantondersteuning - Buiten gebruik gestelde producten

Beleid van HP voor niet langer ondersteunde producten

HP Support verschilt mogelijk per product. Als een product eenmaal buiten gebruik is gesteld, wordt alle ondersteuningsinhoud voor dat product (artikelen voor probleemoplossing, gebruikershandleidingen, how-to-video's enz.) verwijderd van de website van HP. Mogelijk is er nog steeds aanvullende ondersteuningsinhoud beschikbaar op de forums van HP of op websites van derden. HP is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud gepubliceerd door derden.

In de onderstaande lijst staan producten waarvan de ondersteuningsperiode is verstreken. Selecteer om uw product te vinden eerst de juiste categorie en volg vervolgens de stappen.