Installatiehandleiding printer voor: HP OfficeJet Pro 9010e All-in-One Printer series

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)

HP Smart helpt u bij:

• Installatie van de printersoftware en drivers
  • Verbinding maken met WiFi
  • Maken van een HP-account en registratie van uw printer
  • Papier plaatsen en inkt- of tonercartridges installeren
  • Registreren voor Instant Ink*
  • Afdrukken vanaf een willekeurig apparaat door HP Smart-software te installeren op alle apparaten

*Mogelijk zijn beperkingen van toepassing. Is mogelijk niet van toepassing op alle landen/regio's.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::