• 1
  • Qualtrics-pictogram
Informatie
Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

Installatiehandleiding printer voor: HP OfficeJet Pro 8730 Mono printerserie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)

HP Smart helpt u bij:

• Installatie van de printersoftware en drivers
  • Verbinding maken met WiFi
  • Maken van een HP-account en registratie van uw printer
  • Papier plaatsen en inkt- of tonercartridges installeren
  • Registreren voor Instant Ink*
  • Afdrukken vanaf een willekeurig apparaat door HP Smart-software te installeren op alle apparaten

*Mogelijk zijn beperkingen van toepassing. Is mogelijk niet van toepassing op alle landen/regio's.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bezoek de videobibliotheek
Bezoek de videobibliotheek

Krijg toegang tot meer video's met informatie over uw printer.

Ga naar de videobibliotheek

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::