• 1
  • Qualtrics-pictogram
Informatie
Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

Installatiehandleiding printer voor: HP OfficeJet 7610 breedformaat e-All-in-One serie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De volledige software- en driveroplossing is de volledige softwareoplossing voor gebruikers die meer willen dan alleen een basisdriver.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN
Voor Windows XP Starter Edition, Windows Vista Starter Edition en Windows 7 Starter Edition
  • Wordt alleen ondersteund voor USB

• Als u alleen de drivers wilt hebben (zonder de volledige softwaresuite), is deze beschikbaar als een aparte download met de naam "HP Officejet Basic Print Driver".

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
    Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
    Print and Scan Doctor
    Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
    Bezoek de videobibliotheek
    Bezoek de videobibliotheek

Krijg toegang tot meer video's met informatie over uw printer.

Ga naar de videobibliotheek

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::