Installatiehandleiding printer voor: HP OfficeJet 7610 breedformaat e-All-in-One serie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De volledige software- en driveroplossing is de volledige softwareoplossing voor gebruikers die meer willen dan alleen een basisdriver.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN
Voor Windows XP Starter Edition, Windows Vista Starter Edition en Windows 7 Starter Edition
  • Wordt alleen ondersteund voor USB

• Als u alleen de drivers wilt hebben (zonder de volledige softwaresuite), is deze beschikbaar als een aparte download met de naam "HP Officejet Basic Print Driver".

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::