• 1
  • Qualtrics-pictogram

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Installatiehandleiding printer voor: HP Officejet 4000-printerserie - K210

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
Vanwege de grootte van deze download raadt HP klanten met een inbelverbinding (56k) aan om deze software op cd te bestellen, omdat het downloaden erg lang duurt (beschikbaar via de downloadpagina voor software en drivers en de pagina voor het bestellen van cd-roms).

Deze download bevat de HP Officejet-softwaresuite en driver. Als u alleen de printerdriver wilt hebben (zonder de Officejet softwaresuite), is deze beschikbaar als een aparte download met de naam "Basisdrivers voor HP Officejet".

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bezoek de videobibliotheek
Bezoek de videobibliotheek

Krijg toegang tot meer video's met informatie over uw printer.

Ga naar de videobibliotheek

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::