Installatiehandleiding printer voor: HP LaserJet Ultra MFP M230 serie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en tonercartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
Dit programma is geschikt voor gebruik met 32- en 64-bits Microsoft Windows-besturingssystemen. Het programma kan via een USB- of netwerkverbinding worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat u het firmware-updateprogramma gebruikt dat bij uw printermodel hoort. Deze update wordt aanbevolen voor de HP LaserJet Pro MFP M227 en Ultra MFP M230 printerserie met een firmwareversie die ouder is dan deze versie. Dit programma werkt de printerfirmwareversie bij tot de nieuwste versie. De firmwareversie is te vinden op de zelftest-/configuratiepagina, die kan worden afgedrukt vanuit het menu Reports (Rapporten) van de printer.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::