Installatiehandleiding printer voor: HP LaserJet Pro M1132s multifunctionele printerserie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en tonercartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
Deze softwareoplossing met volledige functionaliteit is identiek aan de cd in de doos die bij uw printer is geleverd.
OPMERKING: vanwege de grootte van het te downloaden bestand raadt HP klanten met een inbelverbinding aan deze software op cd-rom te bestellen. Online bestellen is niet in alle landen mogelijk.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::