Product Image

Installatiehandleiding printer voor: HP ENVY 6032e All-in-One Printer

stap 1

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

left arrowright arrow
stap 2
Gedetecteerd besturingssysteem:
os logo   Windows 10 (64-bits)

HP Smart helpt u bij:

• Installatie van de printersoftware en drivers
  • Maken van een HP-account en registratie van uw printer
  • Uw printer verbinden met Wi-Fi, papier plaatsen en cartridges installeren
Na installatie kunt u de HP Smart-software gebruiken om bestanden af te drukken, te scannen en te kopiëren, af te drukken op afstand, u aan te melden voor Instant Inkt* en meer.

OPMERKING:
Verbreek de verbinding met het Virtual Private Network (VPN) voordat u downloadt.
Als u wordt gevraagd u aan te melden bij een Microsoft Store-account, kunt u zich aanmelden, een account maken of het aanmeldingsscherm sluiten en doorgaan met de installatie van HP Smart.

*Mogelijk zijn beperkingen van toepassing. Is mogelijk niet van toepassing op alle landen/regio's.

stap 3

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze virtuele assistent
Vraag het onze virtuele assistent

Onze virtuele assistent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen, en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek