We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie
Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Informatie

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Informatie
Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

Installatiehandleiding printer voor: HP AMP printerserie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)

HP Smart helpt u bij:

• Installatie van de printersoftware en drivers
  • Maken van een HP-account en registratie van uw printer
  • Uw printer verbinden met Wi-Fi, papier plaatsen en cartridges installeren
Na installatie kunt u de HP Smart-software gebruiken om bestanden af te drukken, te scannen en te kopiëren, af te drukken op afstand, u aan te melden voor Instant Inkt* en meer.

OPMERKING:
Verbreek de verbinding met het Virtual Private Network (VPN) voordat u downloadt.
Als u wordt gevraagd u aan te melden bij een Microsoft Store-account, kunt u zich aanmelden, een account maken of het aanmeldingsscherm sluiten en doorgaan met de installatie van HP Smart.

*Mogelijk zijn beperkingen van toepassing. Is mogelijk niet van toepassing op alle landen/regio's.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::