HP Z2 Mini, Z2 SFF, Z2 Tower G9 Workstation desktops – Kritieke BIOS-fix is nu beschikbaar

Er is nu een kritieke BIOS-update beschikbaar voor specifieke workstations.

Beschrijving

Er is nu een kritieke BIOS-update beschikbaar voor bepaalde workstation desktops. HP klanten met de workstation desktops die zijn geïdentificeerd in het gedeelte 'Reikwijdte' van dit document, moeten hun BIOS onmiddellijk bijwerken door naar http://www.hp.com/drivers te gaan of door de onderstaande koppelingen te gebruiken.

De kritieke BIOS-update verhelpt een probleem waarbij de computer mogelijk een status gaat activeren waarin deze niet meer reageert en waardoor het moederbord moet worden vervangen.

Het kan zijn dat getroffen computers niet worden ingeschakeld en dat er een geluidssignaal wordt gegenereerd terwijl het led-lampje van de aan/uit-knop 5 rode lampjes knippert en 2 witte lampjes knipperen. Klanten die deze foutmodus zien, moeten rechtstreeks contact opnemen met HP Klantenondersteuning.

Reikwijdte

De informatie in dit document is van toepassing op het volgende:

Computers
  • HP Z2 Mini G9 Workstation Desktop PC

• HP Z2 SFF G9 Workstation Desktop PC

• HP Z2 Tower G9 Workstation Desktop PC

Effectieve datum

9 juni 2023

Documentinformatie

Huidige documentversie

1

Datum

9 juni 2023

Resolutie

Om dit probleem te voorkomen, gaat u naar http://www.hp.com/drivers de modelnaam van het workstation en selecteert u het gedeelte software, stuurprogramma's en firmware. Download en installeer de nieuwste BIOS-versie.

De oplossing is geïdentificeerd in BIOS-versies 01.04.00 en later.

U kunt ook de huidige BIOS-versie op de computer identificeren en vervolgens de SoftPaq hieronder raadplegen om de BIOS-update te downloaden en te installeren:

SoftPaq-tabel:

Producten waarop van toepassing

Beschrijving van het SoftPaq

Release-opmerkingen

SoftPaq downloaden

HP Z 2 Tower G9 Workstation

HP Z 2 Mini G9 Workstation

HP Z 2 SFF G9 Workstation

HP Z2 G9 Workstation System BIOS

Versie: 02.01.05

Revisie: A

Release-opmerkingen voor SP147724

SP147724 Bestand downloaden

Opmerking:

Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op: http://www.hp.com/drivers

Revisiegeschiedenis

Dit document werd gecorrigeerd op basis van de onderstaande informatie.

Lijst met versies

Versie

Beschrijving

Datum

3

Auteurgegevens zijn verwijderd uit de openbare documentatie.

3 juli 2023

2

Het gedeelte Resolutie bijgewerkt met SoftPaq-nummer SP147724

15 juni 2023

1

Oorspronkelijke uitgave

9 juni 2023

Wettelijke informatie

LET OP: :

De informatie in dit document, inclusief producten en softwareversies, is actueel op de releasedatum. Het document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

© Copyright 2023 HP Development Company, L.P.

HP Inc. is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of weglatingen in dit document. De verstrekte informatie wordt "as is" verstrekt zonder enige vorm van garantie. Voor zover wettelijk toegestaan, zijn noch HP noch haar gelieerde ondernemingen, onderaannemers of leveranciers aansprakelijk voor incidentele, bijzondere of gevolgschade, met inbegrip van kosten voor uitvaltijd; winstderving; schade die verband houdt met het gebruik van vervangende producten of diensten; of beschadigingen voor verlies van gegevens of software-herstel. De informatie in dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. HP Inc. en de namen van HP producten waarnaar hierin wordt verwezen, zijn handelsmerken van HP Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere product- en bedrijfsnamen die hierin worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.