HP printers - Afdrukken met de Samsung Print Service Plugin

Met de Samsung Print Service Plugin kunt u vanaf uw Android-apparaat afdrukken naar uw HP printer via een wifinetwerk of met behulp van een Wi-Fi Direct-verbinding voor printers die dit verbindingstype ondersteunen.

De vereisten controleren

Zorg vóór het installeren van de app Samsung Print Service Plugin dat de printer en uw Android-apparaat aan de volgende vereisten voldoen:

• De printer is ingesteld en werkt goed.

• De printer is verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als uw Android-apparaat of Wi-Fi Direct is ingeschakeld op uw printer en Android-apparaat.

• Op het Android-apparaat is Android 4.0 of later geïnstalleerd.

De Samsung Print Services Plugin installeren en inschakelen

Installeer of werk de Samsung Print Service Plugin via de Google Play Store op uw Android-apparaat bij en schakel de plugin in.

Opmerking:

Menu's, pictogrammen en de locatie van de afdrukinstellingen zijn mogelijk afhankelijk van de fabrikant van het Android-versie en het apparaat.

1. Installeren of bijwerken van de Samsung Print Service Plugin.

2. Nadat de installatie of update is voltooid, kiest u een van de volgende methoden om de Samsung Print Service Plugin in te schakelen.

• Voor een installatie: Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van uw Android-apparaat om het meldingsdashboard weer te geven, zoek Samsung Print Service Plugin en tik vervolgens op de Tik om melding in te schakelen.

Installeren van de Samsung Print Service Plugin
    • Voor een update: Neem de volgende stappen.

1. Tik op Instellingen, Meer, Meer netwerken, Meer instellingen of NFC en delen en tik vervolgens op Druk af of Afdrukken.

2. Tik op Samsung Print Service Plugin en vervolgens op Aan.

3. Schakel alle andere Print Services Plugins indien nodig uit.

Uw Android-apparaat is nu gereed om af te drukken met behulp van de Samsung Print Service Plugin.

Afdrukken met de Samsung Print Service Plugin

Druk foto's, documenten, e-mails of webpagina's af vanaf uw Android-apparaat.

Opmerking:

Menu's, pictogrammen en de locatie van de afdrukinstellingen zijn mogelijk afhankelijk van de fabrikant van het Android-versie en het apparaat.

1. Open het item dat u wilt afdrukken en tik op het menupictogram en vervolgens op Afdrukken.

Het afdrukvoorbeeldvenster wordt weergegeven.

2. Tik op de pijl omlaag om de lijst printers weer te geven.

Tikken op de pijl omlaag om de lijst printers weer te geven
  3. Selecteer uw printer.

• Afdrukken via een netwerk: Selecteer HP [modelnaam van uw printer] uit de lijst met beschikbare printers.

• Afdrukken via Wi-Fi Direct: Selecteer DIRECT-xx-HP [modelnaam van uw printer] uit de lijst met beschikbare printers.

Selecteer de printer

Nummer

Omschrijving

1.

Netwerkverbinding

2.

Wi-Fi Direct-verbinding

4. Tik op de pijl omlaag om de afdrukinstellingen te wijzigen en tik vervolgens op het pictogram Afdrukken.

Tikken op de pijl omlaag en daarna op het printerpictogram

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.