HP Printables gebruiken

HP Printables is een gratis service met kant-en-klare ontwerpen zoals verjaardagskaarten, oefenbladen en kleurplaten om af te drukken, te downloaden en te delen.

Ga naar HP Printables (In het Engels) of selecteer de tegel Printables in de HP Smart-app om aan de slag te gaan.

HP Printables en printerapps waren functies op het bedieningspaneel van de printer op bepaalde HP printers. Sinds 2016 zijn deze services en de bijbehorende inhoud niet meer beschikbaar.

Bovendien is de mobiele HP Printables-app gestopt met het leveren van inhoud en is deze op 31 oktober 2016 uit app-winkels verwijderd. U kunt de app verwijderen zonder dat andere apps en services van HP worden beïnvloed.