HP-printers - Geavanceerde afdrukinstellingen ontbreken (Windows 11)

U kunt bepaalde geavanceerde afdrukinstellingen niet wijzigen wanneer u gebruik maakt van in Windows 11 geïntegreerde printerdrivers, zoals kleur, papierformaat en -soort, dubbelzijdig (duplex) en resolutie.

Om het probleem op te lossen, verwijdert u de printer uit Windows en installeert u de nieuwste ingebouwde drivers opnieuw.

1. Terwijl de printer is ingeschakeld en verbonden met uw computer, zoekt en opent u in Windows Printers en scanners.

2. Selecteer de naam van uw printer in de lijst en klik vervolgens op Verwijderen > Ja.

3. Klik in Printers en scanners op Apparaat toevoegen.

• Als de naam van uw printer wordt weergegeven, klikt u op Apparaat toevoegen en wacht u tot Windows de nieuwste drivers heeft geïnstalleerd.

• Als de naam van uw printer niet wordt weergegeven, gaat u naar HP printerconfiguratie (ingebouwd stuurprogramma van Windows) voor hulp bij het instellen en verbinden van de printer.

4. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar 123.hp.com om de aanbevolen HP printerdrivers te downloaden.